Ma - vr 9.00 - 17.00 uur
| | |
Boven
 

Over Olivitaal

Missie

Olivitaal wil een positieve gezondheid toegankelijk maken voor iedereen.

Visie

Olivitaal wil individuen en/of groepen mensen ondersteunen bij het verbeteren van hun leefstijl en vitaliteit. Verder wil Olivitaal mensen inspireren om te werken aan een positieve gezondheid en vitaal leven waardoor men op een zo optimaal mogelijke manier gezond ouder kan worden.
Olivitaal wil meewerken aan een vitale samenleving en tracht de verantwoordelijkheid van de mens, om de regie te nemen over hun eigen gezondheid, zo goed mogelijk te ondersteunen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat Olivitaal drijft. Klantbeleving en tevredenheid staan dan ook hoog in het vaandel.

olivitaal - mindfulnes

Het team

mkdf-team-image

Olivia Geurts

Oprichtster Olivitaal, Bewegingsdeskundige en Leefstijlcoach

Na het afronden van mijn bachelor Sport- en bewegingseducatie aan Fontys Sporthogeschool in 2012, ben ik ruime tijd werkzaam geweest in diverse organisatorische en leidinggevende functies waarvan de laatste jaren als regiomanager in de zorg. Hier leerde ik hoe het huidige zorgstelsel in Nederland is ingeregeld en raakte ik ervan overtuigd dat we écht meer moeten inzetten op preventieve gezondheidszorg. Voorkómen dat mensen ziek worden, daar wilde ik aan bijdragen. Ik besloot terug te keren naar mijn passie voor sport en gezondheid en te investeren in een geaccrediteerde opleiding tot leefstijlcoach. Als bewegingsdeskundige en leefstijlcoach zorg ik, samen met jou, voor duurzame veranderingen op het gebied van voeding, bewegen, slaap, stress, stoppen met roken en ontspanning. Daarnaast heb ik uitgebreide verdiepingscursussen gevolgd in angst, stress en burn-out coaching en mindfulness. Samen met het team wil ik jou inspireren om te werken aan een positieve gezondheid en een vitaal leven waardoor je op een zo optimaal mogelijke manier gezond ouder kan worden en kunt genieten van de dagen!

mkdf-team-image

Britt Remans

Bewegingsdeskundige en Leefstijlcoach

Gedurende mijn opleiding Sport- en bewegingseducatie aan Fontys Sporthogeschool kwam ik in aanmerking met de wisselwerking tussen de lichamelijke en mentale gezondheid waarbij de lichamelijke gezondheid in eerste instantie op de voorgrond staat. Om een duurzame leefstijl te creëren speelt de mentale gezondheid een grote rol. De rol van deze mentale gezondheid heb ik onderzocht gedurende mijn verdiepingsjaar Psychologie aan de KU Leuven. De doorvertaling van de mentale gezondheid naar de lichamelijk gezondheid heeft plaatsgevonden gedurende mijn opleiding leefstijlcoach voor fysiotherapeuten die ik in maart 2020 afgerond heb. Met behulp van deze verkregen kennis en vaardigheden ben ik er klaar voor om samen met jou een duurzame gedragsverandering in jouw leefstijl toe te passen.

mkdf-team-image

Fenne Koppenol

Stagiaire vanuit haar deeltijdstudie aan de HAN, Sportkunde

Mijn naam is Fenne Koppenol en ik ben sportkundige in opleiding. Na het afronden van mijn VWO diploma heb ik mijn focus gelegd op topsport, endurance in mijn geval. Endurance is een tak van de paardensport waarbij afstanden worden afgelegd tot en met 160 kilometer op één dag en waarbij tactiek, doorzettingsvermogen, de gezondheid van het paard en teamwork centraal staan. Afgelopen jaar heb ik besloten om weer te gaan studeren. Mijn oog viel op de deeltijd studie sportkunde (HAN Nijmegen), dit sluit naadloos aan op mijn interesses; sport, voeding, gedrag, en coaching. Ik ben erg enthousiast om mijn stage te volgen bij Olivitaal en verwacht er veel te leren op het gebied van coaching, gedragsverandering, voeding en beweging.

Vacatures

Momenteel hebben wij geen vacatures. Spreekt de visie van OLIVITAAL jou aan?
Dan is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen naar info@olivitaal.nl

Partners & Referenties:

CooL
logo_ster-fysio

Reg. 18105365684