Ma - vr 9.00 - 17.00 uur
| | |
Boven
 

Mindfulness

Een mindfulness training is een training in aandacht.

Een mindfulness training biedt tools om meer voluit te leven en je minder te verliezen in de lastige zaken die je onvermijdelijk tegenkomt. Soms regent het en soms schijnt de zon. Mindfulness helpt om zowel de regen als de zon in je leven te waarderen en te accepteren.

Een mindfulness training bestaat uit 8 sessies van 2 uur per sessie waarin je leert hoe je bewuster kan leven. Het is een training in aandacht. Je krijgt meer afstand van je gedachten en wordt minder meegesleurd door alle gedachten die op een dag langskomen.

 

Mindfulness heeft niet als doel om je beter te voelen, maar dat je beter gaat voelen. Je krijgt meer innerlijke rust en komt minder in het drama van je gedachten en gevoelens.

 


Tarieven

Optie 1 – de werkgever betaalt

Veel werkgevers betalen maar al te graag je mindfulness training. Elke werkgever heeft opleidingsbudget beschikbaar dat gebruikt kan worden om een mindfulness training te betalen. Aangezien mindfulness bewezen effectief is bij stress en aanverwante klachten, betalen werkgevers de training ook graag in het kader van preventie van ziekteverzuim. 

  • Groepsverband 400,- euro p.p. 
  • Mindfulness op de werkvloer of een traject met meerdere personen? Neem contact op voor de mogelijkheden

Optie 2 – zelf betalen mét korting

Geen vergoeding vanuit de werkgever? Dan krijg je nú als particulier of zzp’er een korting van 150,- euro en betaal je 250,- euro voor de 8 weken training.